Thunderplugs oordoppen

6,95

Thunderplugsยฎ bieden hoogwaardige filters, ideaal voor concerten, feesten en festivals. Deze set bevat 2 grijze oordoppen voor optimale geluidsbescherming.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

Thunderplugsยฎ zijn hoogwaardige silicone oordopjes die speciaal ontworpen zijn voor comfort en effectieve geluidsbescherming. Dankzij de unieke filters reguleren deze oordopjes het geluid, waarbij het geluid met ongeveer 20 decibel wordt gedempt op alle frequenties. Dit betekent dat je nog steeds alle geluiden om je heen kunt horen, maar dan op een veilig en comfortabeler niveau. Hierdoor zijn de Thunderplugsยฎ perfect voor feesten, uitgaan en muziek maken, zonder dat je de geluidskwaliteit hoeft te missen.

Deze oordoppen zijn niet alleen ideaal voor muziekliefhebbers, maar ook voor motorrijders en mensen die werken met luide machines. Een bijzonder voordeel van Thunderplugsยฎ is dat ze in rumoerige omgevingen zelfs kunnen helpen om gesprekken duidelijker te verstaan, doordat storend omgevingsgeluid wordt gefilterd. Comfortabel, duurzaam en veelzijdig โ€“ Thunderplugsยฎ zijn de ideale keuze voor iedereen die zijn gehoor wil beschermen zonder in te leveren op luisterervaring.

Extra informatie

Maat

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Thunderplugs oordoppen” te beoordelen

Meepakkers


GRATIS VERZENDING

Boven de โ‚ฌ69,- heb je bij Festival Winkel altijd gratis verzending

SCHERPE PRIJZEN

We kunnen de prijzen extra laag houden omdat we groot inkopen!

TRACK & TRACE

Volg je bestelling met track & trace

SNELLE LEVERING

De levertijd bedraagt voor de meeste artikelen 1 โ€“ 3 werkdagen.