Noizezz Plug & Play mild oordopjes paars

12,50

Bescherm je oren tegen luid verkeer en creรซer een rustige omgeving met de mild Plug & Play oordopjes! Deze oordopjes dempen omgevingsgeluiden effectief, waardoor je meer rust ervaart zonder volledig afgesloten te zijn van de wereld om je heen. Perfect voor dagelijks gebruik!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

Met de mild Plug & Play oordoppen van Noizezz kies je voor comfortabele, direct draagbare oordopjes met filters die geschikt zijn voor diverse situaties. Ze passen in elk oor en zijn herbruikbaar, ideaal voor frequent gebruik. Deze oordoppen zijn ontworpen om hinderlijk geluid te dempen en bieden meer rust, bijvoorbeeld op kantoor, bij verkeerslawaai of op een drukke beurs. Ze zijn ook perfect voor professionals zoals vliegtuigbemanning, tandarts- of dierenpraktijkpersoneel.

Hoewel ze geschikt zijn voor festivals en feestjes, wordt bij zeer luidruchtige evenementen aangeraden een model met hogere demping te kiezen. De oordopjes behouden spraakverstaanbaarheid, zodat je gesprekken kunt blijven volgen. Met een gemiddelde dempingswaarde van 15 dB bieden deze oordopjes een goede balans tussen geluidsreductie en comfort.

Extra informatie

Maat

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Noizezz Plug & Play mild oordopjes paars” te beoordelen

Meepakkers


GRATIS VERZENDING

Boven de โ‚ฌ69,- heb je bij Festival Winkel altijd gratis verzending

SCHERPE PRIJZEN

We kunnen de prijzen extra laag houden omdat we groot inkopen!

TRACK & TRACE

Volg je bestelling met track & trace

SNELLE LEVERING

De levertijd bedraagt voor de meeste artikelen 1 โ€“ 3 werkdagen.