Pluggerz Earplugs Sleep

7,95

De Pluggerz Earplugs Sleep bieden een comfortabele nachtrust door storende geluiden te dempen. Gemaakt van zacht, hypoallergeen siliconen en perfect voor zijslapers. Inclusief handige opbergkoker en eenvoudig te reinigen.

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Beschrijving

De Pluggerz Earplugs Sleep zijn speciaal ontworpen voor een comfortabele en ongestoorde nachtrust. Deze oordopjes zijn ideaal wanneer je last hebt van een snurkende partner of andere storende geluiden die je uit je slaap houden. Met Pluggerz heb je zelf de controle over geluid, zodat je kunt genieten van een betere nachtrust.

De oordoppen zijn gemaakt van duurzaam, hypoallergeen siliconenmateriaal, dat extra zacht is en daardoor perfect geschikt voor zijslapers. De unieke vorm met drie lamellen zorgt voor een optimale pasvorm en afsluiting tegen geluid. Dankzij het unieke dempingsfilter worden omgevingsgeluiden effectief gedempt, zonder dat je volledig afgesloten bent van je omgeving. Bovendien zijn de Pluggerz Earplugs eenvoudig te reinigen en worden ze geleverd met een handige opbergkoker, zodat je ze altijd veilig kunt bewaren en meenemen.

Met deze oordoppen geniet je van een rustige nachtrust, waar je ook bent!

Extra informatie

Maat

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Pluggerz Earplugs Sleep” te beoordelen

Meepakkers


GRATIS VERZENDING

Boven de €69,- heb je bij Festival Winkel altijd gratis verzending

SCHERPE PRIJZEN

We kunnen de prijzen extra laag houden omdat we groot inkopen!

TRACK & TRACE

Volg je bestelling met track & trace

SNELLE LEVERING

De levertijd bedraagt voor de meeste artikelen 1 – 3 werkdagen.