Pluggerz Earplugs Kids

7,95

Bescherm de oren van je kind met deze comfortabele oordoppen, perfect voor evenementen, muzieklessen, vliegen en concentratie in de klas. Herbruikbaar, hypoallergeen en met een dempingswaarde van 15 dB.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

De beste oordoppen voor kinderen, speciaal ontworpen om hen te beschermen tijdens de leukste evenementen, muzieklessen, zwemmen, vliegen of om zich beter te kunnen concentreren in de klas. Deze oordoppen zijn uitgerust met een uniek dempingsfilter, dat geluiden effectief dempt zonder vervorming, zodat je kind nog steeds volop kan genieten van muziek of andere geluiden. Ideaal voor gebruik tijdens muzieklessen of evenementen, maar ook perfect voor rustige concentratie tijdens school.

Gemaakt van duurzaam, hypoallergeen siliconenmateriaal, zijn deze oordoppen veilig, zacht en comfortabel voor dagelijks gebruik. Ze hebben een universele pasvorm voor kinderen vanaf 4 jaar, en zijn herbruikbaar en eenvoudig te reinigen. Dankzij de handige opbergkoker blijven de oordoppen schoon en gemakkelijk mee te nemen.

Met een dempingswaarde van 15 dB bieden deze oordoppen optimale gehoorbescherming voor verschillende activiteiten, zonder dat je kind belangrijke geluiden mist.

Extra informatie

Maat

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Pluggerz Earplugs Kids” te beoordelen

Meepakkers


GRATIS VERZENDING

Boven de โ‚ฌ69,- heb je bij Festival Winkel altijd gratis verzending

SCHERPE PRIJZEN

We kunnen de prijzen extra laag houden omdat we groot inkopen!

TRACK & TRACE

Volg je bestelling met track & trace

SNELLE LEVERING

De levertijd bedraagt voor de meeste artikelen 1 โ€“ 3 werkdagen.